-
Mavi Paun sorunu acil...
Meraba arkadaşlar, bugün 500 mavi puan satın almak istedim.. Kredi kartını bilgilerimi falan girdim ama satın al dediğimde '' Banka bu işlemi onaylamıyor'' diye yazı çıktı üstte ve mavi paunlarım eklenmedi kapadım ama peşinden telefonuma bankadan 92 liralık bir harcama mesajı geldi... Bunu nasıl çözebilirim sayfayı falan yeniledim bug mı oldu diye ama yok para gitti puan gelmedi.. Admin ve moderatorlerden acil yardım bekliyorum...
-
Merhaba
Car Town Destek Merkezi ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz!
Car Town ödemeleri Facebook Kredileri üzerinden gerçekleşmektedir. Bir siparişi doğrulamak için, bir para transferi hakkında sorular sormak için, ya da geçmişteki bir sipariş hakkında yardım istemek için, Facebook hesap ayarlarınızın Ödeme bölümünü ziyaret etmeniz gerekmektedir. Buradan kredilerinizin nerede harcandığının tam listesini görebilirsiniz.
Aynı zamanda Facebook Destek merkezine şu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.facebook.com/help/contact...37574362977954
Anlayışınız için teşekkür ederiz. Eğer başka sorularınız olursa lütfen sormaktan çekinmeyin!
Saygılar,
Car Town Destek Merkezi